Export service

Bij de export van uw auto, motor, aanhanger, caravan of vrachtwagen, wilt u dat alles goed wordt geregeld. Bij Autobedrijf de Fliert bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het exporteren van voertuigen binnen en buiten Europa voorzien wij u van de juiste exportdocumenten. Met onze geautomatiseerde systemen zorgen wij bovendien voor een snelle en efficiënte service.
OM UW VOERTUIG TE EXPORTEREN NEEMT U MEE
  • volledige en meest recente kentekenbewijs Deel I (IA);
  • Deel II (IB);
  • Kopie Deel III/Overschrijvingsbewijs (II);
  • Bijbehorende kentekenplaten;
  • Origineel en geldig legitimatiebewijs.
TIJDELIJK KENTEKEN
Wij melden uw voertuig af in het kentekenregister. U ontvangt van ons een tijdelijk kenteken waarop dit bevestigd staat.
UITVOERKENTEKEN
Wanneer u na de afmelding met het voertuig over de openbare weg naar de plaats van bestemming rijdt, dient u een uitvoer­kenteken aan te schaffen. Dit kenteken is 15 dagen geldig. U heeft dus 15 dagen de tijd om het voertuig te transporteren naar het land van bestemming, waar het ingeschreven kan worden in het kenteken­register van het desbetreffende land. Het uitvoer­kenteken kunt u bij ons laten maken.
GROENE KAART VERZEKERING
Naast een uitvoerkenteken dient u het voertuig deze 15 dagen ook te verzekeren. Dit kunt u doen met de Groene Kaart verzekering die u bij ons kunt afsluiten.
U kunt de volgende voertuigcategorieën verzekeren.
Categorie Voertuig
A Personenauto <= 3500 kg
B Motorrijwiel
C Vrachtwagen > 3500 kg
E Autobus > 3500 kg
F Aanhangwagen of oplegger
AF Personenauto met aanhangwagen
CF Vrachtwagen met aanhangwagen