Verzekeren

Het verschilt per situatie welke verzekering het beste bij een klant past. Voor u is dat een doolhof om uit te zoeken. Voor ons is dat eenvoudig. Wij zijn er dagelijks mee bezig.

Onze premies behoren niet alleen tot de scherpste van Nederland, ook krijgt u van ons een gedegen advies. Zo bent u niet alleen verzekerd van een scherpe premie, maar sluit u ook de verzekering af die het best bij u past.

Om onze dienstverlening bij uw aankoop van een occasion te vergroten, werken we samen met Correct Verzekerd.

DEKKINGEN
Als u een auto koopt ben u wettelijk verplicht minimaal een WA-autoverzekering af te sluiten. U kunt ook voor een uitgebreidere dekking kiezen. De keuze voor de dekking hangt mede af van het bouwjaar en de waarde van uw auto. Wij adviseren u graag zodat u de juiste beslissing neemt.

Er zijn drie verschillende dekkingen.

De WA-verzekering vergoedt de schade die u toebrengt aan derden. Schades aan uw eigen voertuig zijn niet verzekerd.

WA + beperkt casco (ook wel WA-plus genoemd). Naast de WA-dekking wordt nu ook de schade aan uw eigen auto vergoed bij o.a. ruitbreuk, diefstal, brand en storm. Schade aan uw eigen auto (schuldschade) die u zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed. Beperkte cascoschades, zoals ruitschades of inbraakschades zijn niet van invloed op de no-claim korting.

WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd). Alles wat onder beperkt casco valt wordt vergoed, maar nu ook ook alle schades aan uw eigen auto.

AANVULLENDE VERZEKERING
Er zijn verschillende aanvullende verzekeringen mogelijk bij een autoverzekering. Ze zijn niet verplicht. U bepaalt zelf wat u nodig vindt.

Ongevallen inzittendenverzekering. Deze verzekering keert een vast bedrag uit bij blijvend letsel als gevolg van een ongeval aan bestuurder en/of passagiers.

Verhaalsrechtsbijstandverzekering. Ben u alleen WA of WA-plus verzekerd en een tegenpartij veroorzaakt schade, dan moet u zelf de schade gaan verhalen. Met een verhaalsrechtsbijstandverzekering bent u verzekerd van juridische bijstand bij het verhalen van een schade.